• Preduzeće Andzor engineering je u mogućnosti da klijentu pruži kompletnu uslugu i podršku u procesu pripreme ili tokom gradnje.
  • Urbanizam

   Na zahtev klijenta spremni smo da izradimo kompletnu urbanističko plansku dokumentaciju kojom se stvara osnov koji je u skladu sa zakonskom regulativom i time omogućimo početak procesa za izgradnju objekta.  Detaljnije » 
  • Projektovanje

   Ukoliko na lokaciji na kojoj želite da gradite postoji zakonski i planski osnov za izgradnju, možemo Vam ponuditi izradu kompletne projektno tehničke dokumentacije visokog kvaliteta kojom će se zadovoljiti sve Vaše želje  Detaljnije » 
  • Ekologija (Zaštita životne sredine)

   Da bi izgradili novi ili rekonstruisali postojeći poslovni objekat zakonska je obaveza da se izvrši procena mogućih (negativnih) uticaja tog objekta na životnu sredinu i okruženje.  Detaljnije » 
  • Projektni menadžment

   Ako želite da započnete nov posao ili da uložite u proširenje postojećeg, za Vas ćemo izvršiti potrebne analize, istraživanja i procenu mogućnosti realizacije željenih poslovnih ideja. Takođe, pružićemo Vam podršku ukoliko ste započeli realizaciju projekta ali ne uspevate da se izborite sa "gomilom papira", propisa, zakona, vidljivih i skrivenih prepreka . . .  Detaljnije »